Glädjehoppet – Käpphäst

Karlslunds Ridskola Karlslund 2, Grödinge

Hoppa käpphäst och bidra till Agrias insamling till förmån för Barncancerfonden. Från och med måndagen den 14 Juni till lördagen 19 Juni så finns det en käpphästbana uppbyggd av USEK som man kan komma och hoppa Agrias Glädjehopp på. Glädjehoppet är ett insamlingsprojekt där Agria skänker 10 kr/deltagare till Barncancerfonden och alla får guldrosett. Mer info om glädjehoppet hittar du här: https://www.agria.se/ponnyklubb/gladjehoppet   Det kommer att finnas personer från USEK där varje dag och hjälpa till från kl. 16:30 och banan står vid svinhuset (Det kommer finnas käpphästar att låna).

Städdag på Karlslund

Karlslunds Ridskola Karlslund 2, Grödinge

Välkommen på städdagen den 19/6 kl 12 Nu är det dax att göra Karlslund fint inför sommaren och våra tävlingar. Vi behöver måla hinder, kratta och rensa ogräs. Vi grillar korv och har en trevlig stund tillsammans. Hoppas vi ses!

Grödinge Horse Show – Dressyrtävling

Karlslunds Ridskola Karlslund 2, Grödinge

Grödinge Horse Show - Dressyrtävling
Lokal tävling för ponny och ridhäst, även Klubbmästere koras

Höstterminen börjar

Karlslunds Ridskola Karlslund 2, Grödinge

Höstterminen 2021
Karlslunds Ryttarsällskap vill med denna information hälsa alla elever tillbaka till en ny och spännande termin. Ridningen för höstterminen startar v33 måndag den 16 aug och sista lektionstillfället är v50 söndagen den 19 dec.