INSTÄLLD-Western fest för Karlslunds medlemmar

Karlslunds Ridskola Karlslund 2, Grödinge

Pga av rådande situation så har vi i styrelsen bestämt att vi kommer flytta medlemsfesten. Återkommer när det blir aktuellt.   Välkomna till årets höjdpunkt! Karlslunds Ryttarsällskap anordnar  detta roliga event med temat westen. Vi bjuder in alla våra medlemmar på mat, dryck (ej alkohol) samt underhållning. Vi kör igång på Ridskolan Karlslund  kl 16 och håller på tills vi stupar. Anmälan krävs. Mer information kommer på hemsidan och anslag i stallet.

Div 2 Hoppning Ponny omg 1

Nu sparkar Div 2 Hoppning ponny igång. Lätt C. På Rastaborgs Ridklubb.Är du sugen att vara en i gänget? Hör av dig till Mariele eller Jennica.

Häst Div 4 Hoppning

Första omgången av div 4 häst rids på Hölö Ridklubb. 85 cm. Vill du vara med i laget? Tveka inte! Hör av dig till Mariele eller Jennica!

Div 2 Hoppning ponny omgång 2

Div 2 Hoppning ponny omgång 2 går i Lätt C på Färingsö Ridklubb.Är du sugen att vara en i gänget? Hör av dig till Mariele eller Jennica.

Dunder veckan!

Dunder fyller 25 år, kom och fira med oss!

Div 4 Häst Hoppning omgång 2

Div 4 Häst Hoppning omgång 2 rids på Hufvudsta Ridklubb.85 cm. Vill du vara med i gänget? Tveka inte att höra av dig till Mariele eller Jennica!

Styrelsemöte

Välkomna på styrelsemöte Klockan: 18:30 Plats: Karlslund